Followers

add your link here ^_^

04 June 2010

~baik punya~




remy : psst psst...td aku jln cuci mata,aku nmpak something baik punye
rudy :yeke...kt mane ko nmpak....ko pasti ke baik punye
remy :yela....scra tak sengaja aku lalu satu tempat tu ternampak....kt citu ader lampu isyarat tp
aku langgar je...ape aku peduli...ni aku balik nk gtau kau dan kwn2 yg lain la...
rudy :kau gtau la kt kwn2 yg lain jum kita srebu beramai2...area mane wei remy...kau
tunjukkan lah kat aku..kalau aku sorg yg dpt okeh jugak..
remy :sabar2 la wei...rilek2....kita ajak kwn2 la..kau ni gelojoh betoi laaa...

si rudy bersama2 remy berjumpa lah dgn kwn2 dorg yang lain...agak boleh tahan la kwn2 yg dipanggil mereka....mereka beramai2 pergila ditmpat yg dicakapkan..

rudy : remy cptla cptla angkat....
remy :berat la kau tau x....kwn2 jum ramai2 kita angkat..pastu kita semua bawak blk umh

kwn2 yg lain"jum....satu dua tiga.....angkat....berat betoi laaa dia nie"

rudy : berat pun aku sanggup angkat tau tak
remy :yela yela...sikit lg nk sampai umh nie....korg semua sabar okeh....
rudy :rodblock la remy kt dpn...cmner nie..agak2 kantoi tak ni...abes la kita semua kena tahan..
remy :rilex2 aku tau ape nk buat....aku kenai dia tu....

setelah agak lama sampailah mereka semua dilokasi atau lebih dikenali sebagai port mereka...ape lagi dorg pun ramai2 geget dgn sepenuh hati dan mkn puas2....rasa2nya boleh sebulan than kekenyangan dorg tue....


rudy :eiii remy,agak2 kau tuan punya toblerone ni perasan x kita semua curi coklat dia ni
remy :aku rasa tak kut sbb masa aku usha line td dia ngan kwn dia tgh tido.....tu la sape suruh
letak coklat merata-rata..kan dah kena rembat ngan kita semua...kita kan semut..kita kan kecik..mesti dia xnmpak ape kita buat

moral of this story : kalau beli coklat pastikan anda menyimpan coklat yg sudah dibuka ditempat selamat.
ader soalan nie:toblerone yg besar tu leh ke semut angkt..agak2 semut2 gune kaedah ape yerk angkt coklat @_@

3 sudah conteng ^_^:

fami said...

apa da yang ko merepek ni.. coklat ke..? tapi aku x faham asal nk kena panjat2 lak..?

ardinihumaira said...

semut sekarang pandai main silap mata kut.. hhehe...


Ardini Humaira | Click Here

misz puteri said...

yela kut....hahha..mcm xlogik la pulak

Post a Comment