Followers

add your link here ^_^

28 May 2010

modem oh modem

uwaaaaaa..naseb mcm x baik je ari ni.....ari ni bgn lewat biase le public holiday, tp aku bukan nye blja ke keje pon...fresh graduate neh wei....tp result xdpt lg...insyAllah bulan 1o aku konvo la utk diploma 3taun nie....

chop chop bukan nk ckp pasal konvo or stdy or keje tp nk cter something happen ari ni....

first.aku bgun pg2 modem wireless xnyala lak lampu..nk kata kena kilat xder la pulak...mcm2 aku buat,tukar kabel telefon la..reset modem la...agak2 mcm kelamaan je aku pkir2 xleh jugak,tiba2 teringt lak nk cek line tepon ok x....hahaha...yg klaka ye line tepon xmasuk,mane la streamyx nk ader nye....okeh..perhatian kpd semua,jdkn iktibar..laen kali cek dulu line tepon tu...klu tepon rosak mane la nk boleh sambung streamyx wei...jgn jd mcm aku...tutup cter pg


tghri lak...aku buat rept kt tm operator popuan angkat...nape bkn lelaki..heheh..(ada unsur kegatalan di situ)seperti biasa la aku ni kira org pling rjin kut tepon tm klu ade prob..bil hilang pon aku tepon tm.btapa setianya aku kt tm,hnya tm je yg tau.tmbh2 lg operator laki angkt...hahahah..tp td popuan angkt...dush!!!
disbbkn aku x pham sgt akak operator tu ckp aku pon iye2 kn jela ape dia ckp


ptg pulak aku cube tepon lg tp pkai no adik aku....pe lagi menyamar jela...klu aku yg tepon gune tepon yg sama mesti malu beb.so myamar jd adik aku....
perghh sporting wei operator tu...ciap gelak2 ngn aku lg..baru la aku pham ape yg di ckp dr akak mula2 tue.....

abes citer...sje je nk gtau aku suke klu operator laki yg angkt sbb lg pham....hahaha...agak kepoyoaan disitu.....

klu akak tm tu mrh sya maaf la akak yer..sbb akak ckp laju sgt saya pon xpham..keh3x........
cpt2 le techinician dtg cek kt server leh aku on9 mlm ni menghabeskan sisa2 internet kt umh sblm g ipoh.kahahahahahahahahahhahahahhahahah



note:nk ngorat ang tm leh x??? :p

5 sudah conteng ^_^:

ween said...

sy pun lg suka kalau abg tm yg jaga customer service. wuuu. skrg tgh dealing dgn kakak tm utk pasang streamyx unipack, buat keje delay2. lama gila tunggu xda update pun :(

cik bella said...

haha~sy juga penah deal ngn abg streamyx yg agaks hensem.hik2

amar haziq said...

ikut nasib lah..
kadang2 dapat yg okey..kadang2 ko..huhu

jenguk2 lah blog saya ;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

misz puteri said...

huhu..betoi2...nk ang tm je leh x...hahaha

misz puteri said...

typing error la pulak

Post a Comment