Followers

add your link here ^_^

08 July 2010

hEader baRuuu

credit to bro fahmi samuni.....akhirnya blog aku ber'header' baru neh..kalau sape2 yg selalu bukak blog aku ni mesti perasaan header aku kejap ader kejap xde sebab x puas hati dgn kerja tgn sendiri...lagi satu cs3 lptop aku slow sgt bile bukak,tu yg membuatkan aku mls nk buat sendiri,atau kata lain disini aku ni malas,hehehehe....oleh yg demikian aku telah meminta pertolongan dari bro Fahmi samuni....dia skrg sedang sibuk agaknye menguruskan hal2 blog(blog dia ader bear besar,klu nk g tgk blog dia tuh) dan blog bisnesnye Aifah Collection(kalau mata korg nk kelihatan lebih besar drpd biasa bg mata sape yg kecik tu aku nasihatkan masuk blog ni,hahahhaha)....wlaupon dia sedang bz aku tetap mengacau dia utk buat header aku...hahahahha....jht x aku..hehehehe...

hobi wktu ini: skrg aku ader ank murid baru..hafizi namanye...aku skrg jd cikgu facebook nye mrgkap awex dia..hahahahha...

3 sudah conteng ^_^:

Kie-yu said...

header baru kamu comel!
hee ;)
pndai design yek ~

misz puteri said...

tenkiu...tukang design dia pandai..heheh

BroSKL said...

amboi put puji lebih2 nampak.. segan la aku dowh hehe.. tergelak aku baca ko tulis ni.. hak2

Post a Comment