Followers

add your link here ^_^

15 March 2010

bila aku marah

amboi amboi.....bikin aku panas aje....mana manager the store....meh cini aku nk duku sikit pale....disebabkan the store teluk intan baru je renovate selama berbulan2 lamanya,akhirnya besar jugak la the store sekarang...tp yg aku xpuas hati perkhidmatan yg diberikan....okeh...customer dtg shoping complex nk buat ape...nk tgk tgk je ke..cuci mata je ke ke nak beli something...harap je makin maju tp perkhidmatan hampeh...tempat slalu aku beli baju dh rasa malas nk masuk lagi...bukan semua pekerja ber'masalah'..ada sesetengah je...dan sestengah tu adalah kaum yg sama..kaum apa aku xnk gtau tp pkir la sendiri..okeh first aku x puas hati sebab bila aku nk tgk baju2 yg menarik,org yg jga tu meregus sbb aku bukak baju tu nk tengok...salah ke sebagai seorang customer buat macam tu....lepas meregus dia lipat balik baju yg aku bukak td...so keje aku ke nk lipat2 baju yg aku bukak...kalau mcm tu,shoping complex x yah upah pekerja la sbb customer belek, customer lipat n kemas....begong ape shoping complex mcm tu..kalau ade memang aku nk buat aduan rakyat ni....hati ni panas n makin panas...apa hak customer????cuba ckp sikit...pekerja tau nk sennag je...customer belek laju2 je nk lipat..aiiii cara mcm nk menghalau customer....

weiii plez la customer belek sbb nk beli bukan suke2 je nk belek2 okeh..ade pekerja ni bhgaian bwh aku suka sebab dia x mcm pekerja bhgian atas....yg ni baik je...semua dia carikan..tgk last2 4 pasang kami beli....sbb perkhidmatan yg disediakn oleh pekerja ni bagus...lain pulak pekerja yg kt atas ni...bukan aku nk memihak mane2 kaum.....kata 1 malaysia,so aku xnk la lebih...tp pham2 sendiri la majoriti the store teluk intan tu sapa yg bekerja..org iban ke????bukan sorang pekerja je buat mcm tu....sementara mak aku tgah belek2 bju sbb mak mcm dh berkenan sgt je..aku n anis pergi fitting room disebabkan anis nk betulkan tudung yg dipakai..so aku sbgai seorg akak teman la dia....keluar2 je tgk kami laen mcm je..muka kteorg ni mcm pencuri ke..beg pon x bwk kuang asam betoi...

disebabkan dorg buat aku panas,aku mula xpuas hati..jarang aku marah mcmnie kalau xde sebab...aku ckp"where ur manager haa??' tp dorg buat xtau..lg la aku sakit hati...pekerja yg laen tgk aku laen mcm je...ok fine buat xtahu ape customer ckp...mahu kena berhenti pekerja tu klu aku buat aduan..ok xpe xpe..aku masih ader kesabaran,tp disebabkan aku ni xpuas hati lagi...aku pon berckp ngn alia"jom la alia balik,xbest lgsung shoping kt cini,nth apa2 punya servis...." n aku sempat lagi selerakkan n bukak lipatan 2 3 helai baju smbil jalan dgn sengaja sambil diperhatikan oleh org sekeliling...argghh apa aku peduli...kerja makan gaji buta je ke..lipat jela,ni x, tau gaji masuk je..etika sebagai seorg pekerja xde...mcm hampeh je...

status : ade xde the store tu sama je..sapa suruh buat aku sakit hati.....conclusion nye jgn pergi situ....servis x bagus....biar bankrupt lg aku suke..hahahahahhah...wahhhh jahatnya aku ni.....

1 sudah conteng ^_^:

elmo said...

love ur style la sis ! tak puas hati je terus sound manager.. :)

Post a Comment