Followers

add your link here ^_^

05 January 2010

proton+city

khamis sampai isnin aku x duduk rumah..kaki aku mula sakit...smlm aku ingt nk rest kt umh je tp adik sdara aku ajak teman dia g poli lak uruskan hal dia...so aku ikut la...dh lama aku xdtg poli..."cehh baru sebulan" huhuhu..pelaaa....ah biarlah dh aku rindu kt poli..."rindu kt poli ke rndu bnda laen" dr umh semalam pukul 10 jugak la sampai poli dlm tghari...nasib baik dorg x rehat lagi masa tu,so urusan berjalan dengan lancar....after that aku call fizi,dia kerja tak hari ni,kalau kerja aku nk terus balik je...call2 he baru bgn tdo rupa2nye..

"kerja x ari ni??"..."kerja mlm hari ni"......"okeh jap lg org smpai,siap2 kite g mkn"....."aik,kt mane tue"...."poli..hahaha"....."dtg x bgitau awl pon yer"
pastu aku kene membebel..poyo la kau fizi,cpt jela siap....nasib baik la kau mandi kejap je...
disebabkan bib(nama adik sedara aku)xpernah dtg lg kt bhrang aku bwk la pusing2 kt tjung malim tu walaupun xde ape yg hendak ditunjukkan...sempat jugak aku tunjuk kwsan politeknik aku tu,yela nnt dia masuk situ jugak...huhuhu....kiterong g mkn,cdang nk mkn kfc tp bf aku pulak bukan boleh x mkn nasi,mesti nk mkn nasi punye dr dlu sampai sekarang...kata dia kfc x kenyang....so aku mengalah jela,mls nk gduh2 sbb benda2 kecik mcm ni...and tempat dia bwk kteorg boleh tahan sedap nye..famous kt kedai tu ikan bakar..memang best...lepas mkn kami ber3 pergi kilang proton....
first time fizi bwk aku sampai pintu guard tu,selama ni xpernah sampai situ pon..melihat secara dekat membuatkan bib rasa teruja sebentar,begitu juga aku...bg budak proton memang dh biasa laa...tp yg bib paling suke tgk bgunan office proton(sepatutnya)tetapi digunakan oleh upsi utk student2 buat kelas,,kira mcm upsi tumpang citu la...dh mcm design lim kok wing je aku tgk...not bad la..lepas tu kami pergi jalan2 kt proton city..time tu dh pukul 2 lebih kut....
"ape yg perlu dibuat apabila kita sudah berada di proton city?????"....bg org2 seperti aku mesti tahu punya laa....gambar mesti ader....time tu xde org sgt sbb bukan ptg,,,klu petang mesti ramai student upsi ngn pekerja proton dtg berjoging...aku ngan bib pon pusing saparuh taman sementara si fizi duduk dlm kereta..."ntah ape2,slalu sgt mcm tu,poyo toi" hehe klu dia duduk dlm kereta siapa nk tangkap gambar kami berdua...hahaha...xpuas aku bergambar kt sana sebab lawa tempat nya....kalau keluar ngn fizi mane leh singgah2 tempat mcm tu,panas la ramai org la,klu ajak teman g shoping lg la dia xnk..tencen aku,ape aku nk buat semua xleh,semua xnk ikut....g sorg2 marah pulak....

ni antara gmbr2 kt proton city...





p/s : ni je gmbr yg ader...^_^

1 sudah conteng ^_^:

SyawaL said...

mana protonnya? hahaha

Post a Comment