Followers

add your link here ^_^

03 January 2010

honest n honey???

italian cookware collection????
ape benda ntah la...aku terjumpe catalog kt umh...arhhh biar lah..mls aku nk bukak..
buat ape aku nk bukak kalau benda tu xde relation ngn aku pun,right??
when we open it,we know that it no important to us and waste time je kan kan...
so,ape nk buat????just close it and keep it away from my sight...
ader mksud tersirat n tersurat ni...hehehe(dh mcm nk ambek bhasa mlayu spm lak)..
byk yg aku belajar sepanjang cuti semester ni...
perkataan yg aku paling suka sepanjang cuti semester ni "honest"...
what????honest????...yes honest...i must honest with everyone...ecspecially someone who trust me..
actually point kt sini,hidup kita ni memerlukan kejujuran,x kisah la jujur dr segi ape,friendship,bercinta ke or family...
adakah aku ni seorang yg honest????
aku rasa 50/50.....why????aku pon xtau...x semua benda kita perlu honest kan..sbb kdang2 kte perlu gak tpu sunat...mcm aku ni selalu sgt jga perasaan org tp aku kdang2 x kisah as long dorg hepi aku dh okeh...

so,plez la honest with me...kalau xnk ckp xnk,klu nk ckp nk...aku x maksud kan sape2 pon kt sini...ni real life aku...ape yg aku alami sendiri...xpayah nk jaga hati org laen,jaga hati sendiri dulu...
how about sacrifice????...
aku rasa mcm x penting je sacrifice tu,bukan ape...x semestinya bila kita korbankan sesuatu,x semestinya ape yg kita buat tu betul kan...
but for me,bila aku sacrifice something,aku akan rasa menyesal kemuadian hari..wahahahhhhhh...

benda ni la aku paling tak suka dr dulu smpai sekarang aku dh besar panjang nie walaupun aku x berapa nk panjang...huhuhu...yess, aku ni always make a wrong decision....tp ape benda aku sacrifice pon,hahahahha....aku rasa org yg byk sacrifice utk aku...i know one person who always sacrifice for me...yuppp always...feeling or something else...but i never appreciate it :(
no!!! i dunt want to hurt anyone,plez..stay away from me before i.....??????
tutup cerite pasal honest n sacrifice..

now aku nk ckp pasal pasal benda lain pulak..
bnda yg boleh membuatkan aku hilang tension bila aku ader problem..."sori aku x ambek bnda yg bukan2 okeh something like bla bla n bla"
actually memang aku ambek something,ape yg aku ambek tu biarlah rahsia aku je..hahahaha"lantak korg la tertanya2..hehe"hanya org terdekat aku je tau..

ape ye aku nk ckp td...aku pon dh lupe...hahaha ~O_O~

1 sudah conteng ^_^:

my life.... said...

pe yg ko wat bila ko tension???hahaha..jrit cam org gler..mara org x tntu pasai..hehehe..

Post a Comment