Followers

add your link here ^_^

10 January 2010

graf apekah ini???



ape lah aku buar hari ni..main graf2 lak mcm sekolah menengah dulu....tp kenapa graf lain mcm je aku tgk...aku baru start nuffnang ni baru beberapa hari
pukul 12tghmlm td tinggi la..klu cikgu tgk graf aku ni mesti dia kata x stabil,buat graf lain..hahahah....mula2 aku xtahu ape benda la nuffnang ni...tp bile aku selalu menjelajah ke blog org lain,baru lah aku tahu...my earning baru 1.25sen..ok la tu...hehehe...

p/s:actually aku nk org baca blog aku je...hehehe...

12 sudah conteng ^_^:

Syazwan Zubir said...

lawa graf..lain kali wat bentuk lain lak..hehe

cikgu isza said...

kita sama lah, sabo2... nanti stabil lah graf tu... (pujuk dri sendri)

misz puteri said...

syazwan......dpt A x ni....hehehe
cikgu..sam2 lah kite berusaha..heheh

Merryn said...

graf tu menunjukkan bilangan pengunjung to your blog ler.. lagi tinggi lagi la ramai :D kita saling tolong menolong.. banyak lah jadi nya earnings kita ya? :D

misz puteri said...

meryn..tahu...nk tinggi2 lg graf tu..hehehe

Zack said...

canteknye graf..nak wat mcmtu gak la..=P

zack zukhairi said...

comel je grafnya :)

misz puteri said...

zack..meh cini put ajar...hehehe
zack zukhairi.....ade mcm gigi x..hehehe

AcanCapik said...

ha, byk tu, baru buat. akunyer susah giler nak naik. huhu..

fairul afif said...

bole pnjm gram x?sok nk kne anta da...

fairul afif said...

graf*...
hehe typo

misz puteri said...

acan.....byk ke...mahu tinggi lg(tamak sekejap)huhuhu

fairul......hehe..leh..pinjam le..printscreen yer..ckgu ajar copy n paste je..huhuhu

Post a Comment