Followers

add your link here ^_^

07 September 2011

~pnm tak suka okay~




pnm tak suka orang berjanji dgn pnm tapi tak tunaikan.  So please.  If you promise something, you must do it.  And one more things please la jangan cakap sesuatu yang membuatkan pnm berharap.  And bile benda itu tidak dapat dilaksanakan, pnm akan sangat-sangat lah begang walaupun hal kecik sahaja, even tak berjanji pun, kecewa pnm tuh besar giler kut.  Huhuhu.   Mood raya ke?  first time pnm tidak beraya dengan sebetul-betul nya.  Menikmati keindahan ciptaan Tuhan banyak menyedarkan pnm betapa bertuahnya kita masih hidup di muka bumi ini. Memang best bercuti dapat jugak pnm merehatkan diri sebelum pulang ke melaka walaupun cuti yang tidak dirancang.  Thanks mom for everything.


sabtu dah nak balik melaka.  Tiket tak beli lagi.  Bill pun tak bayar lagi.  Laptop pun tak elok lagi.  Duit pun tak ada lagi. Almari pun tak beli lagi.  Semuanya belum lagi.  Permulaan minggu depan merupakan masalah yang paling banyak yg akan pnm hadapi.  Hope sem baru ni pnm ada semagat baru.


selagi pnm boleh jaga hati  mana-mana pihak, selagi itu pnm akan jaga.  mana yang terbaik, itu yang akan pnm lakukan.  


Lastly, peace from putpanda and SELAMAT HARI RAYA untuk pembaca blog putpanda peace yoww!!





pnm miss someone who miss me right now =)



2 sudah conteng ^_^:

Miss Marquis said...

hope dat you can settle everything well (:

Fuza Marquis said...

hai. this is my first time dropping to ur blog (:
harap semuanya settle dengan baik okayyy!

ps: bil jangan lupa bayar :p

Post a Comment