Followers

add your link here ^_^

01 August 2011

sapa nak ipad2 free???



blogwalking hari asyik jumpa iklan touch n go ni jer..IPAD 2 tuh hadiah utama.SAPE NAK..jum join..kalau lah CP dpt ipad 2 secara percuma apa CP akan buat dgn ipad 2 tu yer..memang bertuah betoi lah CP kan kalau dpt..tp tak salah utk mencuba kan..so jum lah kita cuba RIDE TOUCH N WIN ..tp masalahnya CP tak leh join lak contest neh sbb CP duk PERAK..mana lak nk cri bus rapid kt perak ni kan...touch n go CP tuh sekali pergi kl,topup RM10 je dh cukup..senang xyh nak beratur terutamanya kt masjid jamek tuh...berduyun2 org beli tiket..so CP macam agak mustahil nk menang ipad2 tuh kan T_T korg cube lah sape2 yg duk kl tuh..pastu kalau menang bagi ar CP ipad tuh..amacam mahu tak????mahu yer

CP gilewkan gadget neh sejak peristiwa ketika itu ~_~ kenapalah jd mcmtuh kan..kesian CP,pakai pun laptop pinjam je sekarang..

mood:blogwalking sampai lebam

3 sudah conteng ^_^:

siege said...

tak nak!!..hehe;)

zulhilmi.tempoyak said...

mcm tu je..??

puteri noor mastura said...

heheheh...more info boleh search.lupe nk taruh link cara penyertaan ^_^

siege: xmau yer...xnk udah =p

Post a Comment