Followers

add your link here ^_^

14 October 2010

senang je uspizza123

hah..ape yg senang je uspizza123 tuh?????....bg seorang student wireless mesti tahu uspizza123 tu ape...hahaha(unsur kepoyoan disitu ye..) padahal diri sendiri xtau pun...hahahhahahaha.....
lokasi kami serumah pada malam itu ialah us pizza...setakat neh aku x jumpe lg us pizza neh kt kl...menurut housemate aku maryam,us pizza ni ada di melaka dan penang je...tak tau lah betoi atau x...betoi la tu kut..kalau x caya g tnye atok google tuh hah...atok goggle kan baik hati,mesti dia bagitau punye lah..huhuhu
opsss dh lari la pulak dr lndasan jln raya(jln raya ader landasan ke?)mcm s**g*l je ayat aku neh...ampun yeh...

"dik,pasword wireless cini ape eh???"
"senang je,uspizza123"

adik neh ciap buat muke cute gitu sambil memegang spageti yg dihantar kemeja kami...lepas budak tu hntar mknan kami semua mengajuk la semula ape adik tu kata..."senang je uspizza123" kenapa yer..itu kita xtahu yer...huhuhu...ayat yg selalu disebut2 oleh ain chanhehehe
mkn punye makan la....setiap seorang order spageti pastu kteorg tukar2 rasa maisng-masing..tu la keje kami..pinggan kompem terbang la dri utara ke selatan...hahahhahaha..


pizza sebelom dimakan


pizza setelah dimakan separuh


ni nama pizza dia lupe tp tuna pizza...perghhh ayat terabur giler la...biasa lah bm A1 time spm...hahahahaha....satu lagi pizza tomyam pizza....

"urmmmmm dap ehhhh.....pasti tak menyesal"

tu la yg dikatakan leh nadia semasa dia mkn pizza tomyam tuh....kenapa???itu kita tak tau yer...oleh yg demikian,slogan bg pizza toyam tu ialah:

"pasti tak menyesal"

manakala slogan bagi piza tuna pula ialah:

"boleh tahan la"

aku pulak tau mkn je..belasah je ape ader dpn mata..huhuhu....2 pizza large(tomyam dan tuna),set air 2 jug utk 8 org....tu la kami order...setiap sorg mkn spageti....kira-kira budget mlm tu under 20ringit la...setelah dicampur ditolak didarab dan bahagi dgn goverment charge n servis charge(adik yg peramah) total mkn mlm tu RM165 something mcm tu..lupe sudah....

pizza us neh sedap,cube la rasa....mesti rsa tomyam tuh..pasti tak menyesal punye la....so,bg sesiapa nk rasa dtg la ke melaka atau penang....dan nk murah dtg ari selasa yer...ader discount..huhuhu..kami pergi pon hari selasa..hehehehe...

mood: rindu dia ^_^

3 sudah conteng ^_^:

Anonymous said...

sape yg hbiskan put. hahahaha

misz puteri said...

hahaha..xtau la sape yg abeskan..dikhabarkan abes kelas sudah licin piza tuh..tp ader meninggalkan kesan tepi roti yg keras...mesti keras sbb tu xmkn..isi abes,tinggal roti tepi je...hahahhaha

Anonymous said...

wei. ble mase lak aku sebut adik time aku ty pasword wifi tu?? pandai2 jer.. jgn la ngaku kite ni akak. hahahahhah

Post a Comment