Followers

add your link here ^_^

23 October 2010

50 bloggers diperlukan

semasa berjalan-jalan bersiar-siar diblog-blog org lain tiba-tiba aku terjumpe lah satu banner neh,tertulis 10 petanda itu....tgk banner tu mcm pelik je..hehehe...membuatkan aku tertanya-tanya...10 petanda ape tuh...lantas aku pun laju meng'klik'banner keluarlah satu blog 100penulis
aduiii 100penulispulak..ape ke benda nth lah....perasaan ingin tahu membuak-buak neh..aku pun rajin membaca...ooooo barulah aku tahu...blog100penulisneh merupakan blog dimana ramai blogger2 berkumpul ataupun berhubung dalam satu blog...paham ke pun apa aku ckp neh...bagi blogger setahun durian mcm aku neh,ini lah peluang untuk mencari kenalan baru untuk berkongsi pendapat,pandangan dan nasihat(bukan kata seerti ke ketiga-tiga neh)hehehe..belasah je...huhuhu..selain itu juga 100penulis ni juga tempat dimana kita boleh berbincang isu-isu semasa,memperkenalkan produk,promosi blog dan mcm-mcm lagi la...syokk wooo...mesti best kan ader rakan-rakan yang sudi membaca blog kita walau panjang mana pun entry yg kita buat...bagi aku,aku suke org membaca sambil tersengeh dgn apa yg aku contengkan...huhuuhu...oleh yang demikian aku pun ingin menjadi sebahagian daripada komuniti blog 100penulisni...mane la tau,aku neh student utem,kut2 ramai je blogger yg blja kt utem..Kalau kenai mesti tegur kt utem neh...kan boleh tambah kenalan sambil mengeratkan hubungan silaturahim sesama kita gitu..wahhhhh...wahhh nk pergi gathering bloggers neh..membara-bara neh disebabkan cuti semester makin hampir..huhuhuhu.. ape tunggu lagi moh la kita terjah blog 100penulis ....

5 sudah conteng ^_^:

wawaa shah said...

ohoo... what's this?

ASaDa RyutaRo said...

yeah! semoga bertambah kenalan. hehe.. salam kenal dari asada ;)

Kimmy Ai said...

salam 100 penulis!

wowowo.. utem ye.. good luck in your study! ;)

ain chan said...

haaa... pututtt..swai ar tuk aku kan..hahahahhaaaaaaaa

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com. Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Post a Comment