Followers

add your link here ^_^

11 January 2010

muncung sikit aje + flat = cun

bukan muncung mulut mcm dorg selalu buat time bile ambek gmbr ye...muncung ni xde kaitan ngan sesiapa tp ader kaitan ngan anggota badan...hehe...ingin kamu semua tertanya2 tp last2 korg tau jgk..huhu...dr sem 1 smpai la sem 5...kasut aku pergi kelas biasa2 je...
that means shoes yg aku pakai tak ada lah terlampau over kut berwarna warni seperti pelangi atau tidak ada tapak kasut ^_^ wrna pelangi lawa jugak kan...ade x kasut mcm tu???mengikut firasat aku mcm ader jer...kalau xcaya tanye classmate aku sbb dorg ni suka memerhati sikit..n kami akan bahan bila sape2 pkai kasut baru..
classmate : "woiii,put pakai kasut baru tu...bau kedai weii"
situasi ini biasa berlaku..hehehe...fames sekejap bila ada kasut baru...
bila dkt akhir sem,,,
classmate : "put,bila ko nk beli kasut baru..nazak dh aku tgk"... ^_^
sampai sekarang aku xreti pakai higheel...^_^...i admit it..serious aku akan"tupp tap tip tupp" bunyi ape tu????bunyi kasut berada 90 dgree dr kedudukan asal nya..that means aku akan berjalan n akan terjatuh...so sapa susah kalau aku jatuh n terseliuh...time mcm tu aku mengharapkan my hero dtg menolong ku..opsss angan2 terlebih..
di kantin psas...makan diam tapi telinga dgr...
dgr kiri....."tup tap tup tap" (kasut higheel biasa student pakai)
dgr belah kanan pulak..."tup tap tup tap" (tumit tebal sikit kut..)
dgr dr arah depan pulak...."tip tap tip tap"( kasut tinggi ckit)
dgr bhagian belakang pulak...xde bunyi....edir dtg mengejutkan kami yg tgh mkn..^_^
aiii napa kasut edir xde bunyi tup tip and tap????pelik pelik...^_^

okeh..sebenarnya aku nk bagitahu korg yg aku beli kasut baru td...muncung cikit je sepak org x sakit la...and semestinye kasut yg aku suke mesti flat...aku x suke ader tumit..nnt berjalan "tip tap tup tip"...

ila: weiii kasut tu lawa weii
ecah : mane ila mane
aku : xlawa pon..hahaha
ila : itam putih la sem 6 ni..meriah nnti
aku: eh aku nmpk paling lawa sekali..kompem korg nk berebut ngn aku
ecah n ila : mane2 nk tgk
aku : yg aku pkai ni..(selipar aku)hahaha...mahu beli ker..hrga kwn2 aku kasi..hahaha

motif : hepi dpt jumpe kasut best tp urmmm 97% best je...not 105% ^_^

4 sudah conteng ^_^:

JMR said...

pompuan biasa suka collect kasut/sandal..dah jadik kehendak dah, bkn keperluan lg..tol x?:-p

..izza.. said...

student kalo pakai heels nmpk mcm over plak..heheh...dlu masa blaja suke pakai kasut mcm org tua...sandal dgn tapak yg selesa dan flat

mie said...

borong jgn xborong...
apa kata beli heel yg tggi lagi..
baru mencabar...
hehehhee

misz puteri said...

jmr
-beli byk2 pastu share je ngn adik bradik...saiz lebih kurg je..heheh

izza
-btoi2,kalah lec tu...asalkan selesa..huhu..

mie
-tinggi2 jln nnt terkedik2 sbb nk than jatuh...hehehhe

Post a Comment